Tango i Karlstad

 

Kurs och praktika onsdag den 18 maj

På onsdag den 18 maj händer det saker på Vinden igen: Steg 2-kurs kl 17.30 – 19 och praktika kl 19.10 – 21.15. Pia och Olof leder instruktionen vid halv åtta-tiden. De kommer att visa en dubbelgancho; något att öva på inför festen den 4 juni kanske?

Som vanligt hoppas vi att kursdeltagarna stannar kvar och dansar tillsammans med övriga Tango Solare. Kursdeltagare betalar ingen avgift för praktika/minimilonga. Mycket välkomna alla dansare!

Respektera vars och ens inställning till partnerbyte och stanna hemma om du har symtom på något smittsamt.

Priset är 30:-/kväll eller terminspass för 150:-. Terminspasset köps via swish (se nedan). Det facila priset för terminspasset beror på att vi pga coronan inte kunde lova hur många gånger man kan använda det i vår.

Söndagspraktika den 22 maj

Söndag den 22 maj kl 19.00-21.15 blir det söndagspraktika med ett tämligen öppet innehåll - vi hjälps åt, lär av och inspirerar varandra allt utifrån de önskemål och idéer som uppstår. Ytterdörren är låst - ring på klockan märkt "Vinden" så kommer någon och öppnar.

Försommarmilonga den 4 juni

Tango Sol bjuder in till försommarmilonga kl 18.30
Tangofest i fager försommargrönska med ljuvlig buffé i Gillestugan, Östra Infarten 43, Karlstad.
Anmälan till info@tangosol.se senast 27 maj. Allt för 225:- för dig som är medlem, 300:- för övriga.
DJ: Olof Åkesson

Försommarmilongan avslutar vår regelbundna terminsverksamhet – men vi ser till att ses på olika tangogolv i sommar också. I Örebro blir det sommartango på måndagar med start den 27 juni och i Karlstad finns dansbanan på Sandgrundsudden som vi hoppas ska användas flitigt.

Medlemskap och andra inbetalningar

Hur man blir medlem? Jo betala in 100 kronor helst på Swish 123 000 46 97 (annars BG 699-7225) och ange namn och att det gäller medlemsavgift. Om du är ny medlem så mejla också namn, telefonnummer och mejladress till info@tangosol.se.

Föreningen Tango Sol lagrar medlemmarnas namn, e-postadress, telefon- och personnummer – för att kunna informera om aktiviteter, registrera deltagande och rapportera in till Studiefrämjandet.

Om du blir medlem eller förnyar medlemskapet så godkänner du i och med det att vi lagrar dessa uppgifter.

Medlemmar får veckobrev via mejl. Annars hittar du information om våra arrangemang här på www.tangosol.se och via facebookgruppen Tango Sol.

Kurser, terminspass och annat betalar du till samma swishnummer (eller bankgiro, om du inte har swish). Ange namn och vad inbetalningen gäller. För kurser, fester mm räcker det inte att bara betala, utan du måste också också göra en anmälan på det sätt som står på inbjudan.

 

Tango i Arvika

 

Säkraste sättet att få aktuell information om tangoaktiviteter i Arvika är att anmäla sig till en sändlista. Mejla till tangoarvika@gmail.com om du vill komma med på den.