Tango i Karlstad

 

Onsdagen den 10 april - praktika

Onsdag den 10 april är det praktika på Vinden som vanligt mellan 19.00-21.15. Vinden är öppen för egen träning mellan 17.30 – 19.00.

På La Milonga Roja söndag 14 april ska vi dansa Chacarera! Kom och putsa upp ditt minne och dina ”moves” med Anne Marie och Rob på onsdagspraktikan kl 19.00! Du som vill glänsa extra, kan tjuvtitta på filmen: Välkomna!

Dags att betala medlemsavgift 100:- för 2024 om du inte redan gjort det.
Terminspass för hela vårterminen kostar 200 kr. Vill du betala per gång är priset 30 kr. Betala till Swish 123 000 46 97. Skriv vad inbetalningen gäller, om det är medlemsavgift eller terminspass eller något annat. Namn behövs bara om du betalar åt flera personer eller åt någon annan från din telefon.

Nybörjarkurs med start 11 april

Det blir en nybörjarkurs i argentinsk tango med start den 11 april kl 17.30. Den ges av Peter och Carina under 6 torsdagar på Hammarö lärcenter och kostar 650 kr. Ni som redan är anmälda har fått detaljer via mail. Det finns för närvarande plats för ytterligare förare eller par. Anmäl intresse till info@tangosol.se

Milonga Roja den 14 april

Klicka på bilden så blir den större!

Medlemskap och andra inbetalningar

Hur man blir medlem? Jo betala in 100 kronor helst på Swish 123 000 46 97 (annars BG 699-7225) och ange att det gäller medlemsavgift. Om du är ny medlem så mejla också namn, telefonnummer och mejladress till info@tangosol.se.

Föreningen Tango Sol lagrar medlemmarnas namn, e-postadress, telefon- och personnummer – för att kunna informera om aktiviteter, registrera deltagande och rapportera in till Studiefrämjandet.

Om du blir medlem eller förnyar medlemskapet så godkänner du i och med det att vi lagrar dessa uppgifter.

Medlemmar får medlemsbrev via mejl. Annars hittar du information om våra arrangemang här på www.tangosol.se och via facebookgruppen Tango Sol.

Kurser, terminspass och annat betalar du till samma swishnummer (eller bankgiro, om du inte har swish). Ange vad inbetalningen gäller (och namn om du betalar åt någon annan eller för flera personer). För kurser, fester mm räcker det inte att bara betala, utan du måste också också göra en anmälan på det sätt som står på inbjudan.

 

Tango i Arvika

 

Säkraste sättet att få aktuell information om tangoaktiviteter i Arvika är att anmäla sig till en sändlista. Mejla till tangoarvika@gmail.com om du vill komma med på den.