Tango i Karlstad

Intresserad av att börja med tango?

Är du nyfiken på argentinsk tango så kom gärna till Vinden högst upp på Gjuteriet (Verkstadsgatan 1) en onsdagkväll när corona-pandemin lagt sig och prata med oss och testa att ta några steg.

 

Onsdagsdanserna inställda resten av våren

För att inte bidra till spridning av coronaviruset ställer vi in onsdagsdanserna resten av våren.

 

Sommartango

Vi siktar mot att ha någon typ av tangodans i sommar på den nya utedansbanan på Sandgrundsudden. Återkommer när vi vet mer.

 

Terminsstart i höst

Vi hoppas kunna återuppta onsdagsdanserna den 19 augusti.

 

Medlemskap och andra inbetalningar

Hur man blir medlem? Jo betala in 100 kronor helst på Swish 123 000 46 97 (annars BG 699-7225) och ange namn och att det gäller medlemsavgift. Om du är ny medlem så mejla också namn, telefonnummer och mejladress till info@tangosol.se.

 
Föreningen Tango Sol lagrar medlemmarnas namn, e-postadress, telefon- och personnummer – för att kunna informera om aktiviteter, registrera deltagande och rapportera in till Studiefrämjandet.

 
Om du blir medlem eller förnyar medlemskapet så godkänner du i och med det att vi lagrar dessa uppgifter.

 
Medlemmar får veckobrev via mejl. Annars hittar du information om våra arrangemang här på www.tangosol.se, på thetangoportal.com, och via facebookgruppen Tango Sol.

 
Kurser, terminspass och annat betalar du till samma swishnummer (eller bankgiro, om du inte har swish). Ange namn och vad inbetalningen gäller.