Tango i Karlstad

Intresserad av att börja med tango?

Nästa grundkurs startar lördag 9 februari 2019. Se vidare nedan.

 
Är du nyfiken på argentinsk tango så kom gärna till Vinden högst upp på Gjuteriet (Verkstadsgatan 1) en onsdagkväll och prata med oss och testa att ta några steg.

 

Praktika onsdag 23 januari – OBS kl 18.30!

Instruktion i tangons grunder med Anne Marie.

 
Instruktionen börjar kl 18.30. Efter instruktionen fortsätter vi dansa fram till kl 21. Enkel fika finns. För den som inte har löst terminspass är priset för praktikan 30 kr som betalas på plats via Tango Sols swishnummer 123 000 46 97. Terminspass som gäller för alla vårens onsdagskvällar kostar 300 kr och betalas även det via swish (eller bankgiro 699-7225). Ange Terminspass på inbetalningen. Terminspasset gäller från det datum det är betalt. Mycket välkomna till Gjuteriet vind kl 18.30 på onsdag!

 
Lokalen hyr vi från kl 17.30 om någon vill värma upp dansmusklerna i egen regi en stund före praktikastarten. Kom ihåg att alltid anteckna dig på närvarolistorna – en för tiden mellan 17.30 och 18.30 (förpraktika) och en för ordinarie praktika med start kl 18.30.

 

Grundkurs med start lördag 9 februari

Lördag 9/2 och söndag 10/2 kl 10.30-12.45 med paus, därefter fem följande onsdagkvällar kl 18-19. Parvis anmälan (förare + följare, valfritt kön) till info@tangosol.se. Tipsa gärna vänner och bekanta!

 
Pris 500:-/pers plus medlemskap 100:-/pers. Vänta med att betala tills du fått bekräftelse på anmälan.

 
Här är inbjudan med all information >>>

 

Workshops på fortsättningsnivå fre-lörd 8-9 februari

Workshops med Jessica och Jakob, en på fredagkvällen (nu fulltecknad) och två på lördag eftermiddag (platser finns). Parvis anmälan (förare + följare, valfritt kön) till info@tangosol.se. Kursmilonga på lördagkvällen.

 
Här är inbjudan med all information >>>

 

10-årsjubileum den 11 maj

Den 11 maj kommer vi att ha en stor jubileumsmilonga! Mer information och inbjudan kommer tre månader i förväg, dvs runt 11/2.

 
Förhandsinformation här >>>

 

Medlemskap och andra inbetalningar

Hur man blir medlem? Jo betala in 100 kronor helst på Swish 123 000 46 97 (annars BG 699-7225) och ange namn och att det gäller medlemsavgift. Om du är ny medlem så mejla också namn, telefonnummer och mejladress till info@tangosol.se.

 
Föreningen Tango Sol lagrar medlemmarnas namn, e-postadress, telefon- och personnummer – för att kunna informera om aktiviteter, registrera deltagande och rapportera in till Studiefrämjandet.

 
Om du blir medlem eller förnyar medlemskapet så godkänner du i och med det att vi lagrar dessa uppgifter. Om du redan är medlem och har invändningar mot att vi lagrar dina uppgifter så kontakta styrelsen via info@tangosol.se.

 
Medlemmar får veckobrev via mejl. Annars hittar du information om våra arrangemang här på www.tangosol.se, på thetangoportal.com, och via facebookgruppen Tango Sol.

 
Kurser, terminspass och annat betalar du till samma swishnummer (eller bankgiro, om du inte har swish). Ange namn och vad inbetalningen gäller.


Tango Sols T-shirt Finns med ryggtryck på elastiskt linne
(120 kr) och på vanlig löst sittande t-shirt (100 kr).