Tango i Karlstad

Intresserad av att börja med tango?

För närvarande sätter corona-pandemin käppar i hjulet för våra planer på att genomföra en nybörjarkurs. Förhoppningsvis kan det lossna någon gång under 2021.

 

Uppehåll i verksamheten tills vidare

På grund av coronasituationen gör vi uppehåll i verksamheten tills vidare, och kommer tillbaks när läget förbättras.

 

Årsmöte onsdagen den 24 februari

Vi planerar för ett digitalt årsmöte onsdagen den 24 februari kl 19. Inbjudan och beskrivning av hur man deltar kommer senast 20 dagar i förväg.

 
Om du vill anmäla någon extra punkt till årsmötet så ska den vara styrelsen tillhanda senast den 1 februari, så att den kommer med på dagordningen. Mejla i så fall till info@tangosol.se

 

Medlemskap och andra inbetalningar

Hur man blir medlem? Jo betala in 100 kronor helst på Swish 123 000 46 97 (annars BG 699-7225) och ange namn och att det gäller medlemsavgift. Om du är ny medlem så mejla också namn, telefonnummer och mejladress till info@tangosol.se.

 
Föreningen Tango Sol lagrar medlemmarnas namn, e-postadress, telefon- och personnummer – för att kunna informera om aktiviteter, registrera deltagande och rapportera in till Studiefrämjandet.

 
Om du blir medlem eller förnyar medlemskapet så godkänner du i och med det att vi lagrar dessa uppgifter.

 
Medlemmar får veckobrev via mejl. Annars hittar du information om våra arrangemang här på www.tangosol.se, på thetangoportal.com, och via facebookgruppen Tango Sol.

 
Kurser, terminspass och annat betalar du till samma swishnummer (eller bankgiro, om du inte har swish). Ange namn och vad inbetalningen gäller.