Tango i Karlstad

Intresserad av att börja med tango?

För närvarande sätter corona-pandemin käppar i hjulet för våra planer på att genomföra en nybörjarkurs. Förhoppningsvis kan det lossna någon gång under 2021.

 

Onsdagspraktikor vecka 40-44

Alla aktiviteter nedan kräver föranmälan, genom ett mail till info@tangosol.se tidigast en vecka före och senast dagen före. Är du anmäld men inte kan komma, är det viktigt att du avanmäler dig så att någon annan får möjligheten till dans. Och självklart ska du avstå från att komma om du inte känner dig helt frisk.

 
Vi har också beslutat att återinföra praktikaavgiften. Varje onsdag du deltar ska du alltså swisha 30 kr till Tango Sols swishnummer 123 000 46 97. Skriv onsdagens datum som meddelande. Det finns inget terminspass i höst.

 
Vi har inget gemensamt fika, de som önskar tar med eget eller besöker kafeterian på bottenplanet som har öppet till kl 20. I vädringspauserna är det allas ansvar att se till att det inte blir trängsel i utrymmet utanför Vinden.

 
Onsdag den 7, 14, 21 och 28 oktober:

 
Kl 17.30 – 18.45
Minipraktika
Vi vill fortsatt erbjuda ett danstillfälle inomhus för dem som är extra försiktiga i coronatider. Antalet är därför här begränsat till fyra par. Då går det enkelt att hålla ordentlig distans till alla andra par. För detta pass avtalar du i förväg med en dansare som du sedan dansar med under hela passet, alltså inga partnerbyten.

 
18.45 – 19 – Lokalen töms och vädras

 
Kl 19 – 19.45 Kursuppföljning – Singeldans.
Detta pass vänder sig till dig som deltog i någon av workshopparna under kurshelgen den 26-27 september. Anne-Marie leder passet och hjälper oss att ta hand om det som Malin delade med sig av. Max tio personer och föranmälan.

 
Kl 19.45 – 20 Vädring

 
Kl 20 – 21.
Praktika.
Även till detta pass avtalar du i förväg med en danspartner. Det finns plats för max åtta par. Under detta pass är det alltså lite trängre på dansgolvet än under minipraktikan. Det går fint att hålla avstånd, bara alla på dansgolvet är uppmärksamma på det och dansar utanför pelarna. Under detta pass tar var och en ansvar för om man vill byta partner eller inte. Det är viktigt att vi respekterar alla olika individuella val och ser till att hålla avstånd. Kom också ihåg att vädra lokalen under kvällen.

 

Medlemskap och andra inbetalningar

Hur man blir medlem? Jo betala in 100 kronor helst på Swish 123 000 46 97 (annars BG 699-7225) och ange namn och att det gäller medlemsavgift. Om du är ny medlem så mejla också namn, telefonnummer och mejladress till info@tangosol.se.

 
Föreningen Tango Sol lagrar medlemmarnas namn, e-postadress, telefon- och personnummer – för att kunna informera om aktiviteter, registrera deltagande och rapportera in till Studiefrämjandet.

 
Om du blir medlem eller förnyar medlemskapet så godkänner du i och med det att vi lagrar dessa uppgifter.

 
Medlemmar får veckobrev via mejl. Annars hittar du information om våra arrangemang här på www.tangosol.se, på thetangoportal.com, och via facebookgruppen Tango Sol.

 
Kurser, terminspass och annat betalar du till samma swishnummer (eller bankgiro, om du inte har swish). Ange namn och vad inbetalningen gäller.