Tango i Karlstad

Intresserad av att börja med tango?

Är du nyfiken på argentinsk tango så kom gärna till Vinden högst upp på Gjuteriet (Verkstadsgatan 1) en onsdagkväll och prata med oss och testa att ta några steg.

 
Nästa grundkurs blir helgen 15-16 februari, se längre ner på sidan.

 

Minimilonga onsdag den 4 december

Nu på onsdag blir det praktika på Vinden med start kl 18.30. Från kl 19 leder Anne Marie och Rob instruktionen. De skriver:

 
”Så här på första advent vill vi gärna minnas den härliga tangohelgen under sommarens sista dagar hos Kersti i vackra Mariedamm, där Nisse och Eva-Lena Ahlberg bjöd på roliga workshops. Från det tillfället ska vi under de kommande två onsdagarna titta närmare på en användbar figur som passar till både tango och milonga, som en liten uppvärmning inför julmilongan. Välkomna att dansa med oss hälsar Anne Marie och Rob.”

 
Efter instruktionen fortsätter vi dansa fram till kl 21. Alla är mycket välkomna till decembers första praktika!

 
För den som vill starta tidigare är Vinden tillgänglig från kl 17.30.

 

Julmilonga 14 december

Välkomna till julmilonga på Seniorernas Hus den 14/12 kl 18.30. Glöggmingel, buffé och dans till DJ Martin Sjöberg.
Här är inbjudan >>>

 
Anmälan senast fredag 6/12 till info@tangosol.se.

 

Workshops 14-16 februari

Vi planerar för en kurshelg som innehåller dels en grundkurs, dels workshops för mer vana tangodansare. Programmet är inte spikat än men det kommer att vara workshops fredag kväll samt lördag och söndag eftermiddag. Dessutom en kursmilonga på lördagkvällen.
 

Platsen är Gjuteriet, Verkstadsgatan 1, Karlstad.
 

Grundkurs 15-16 februari

Grundkursen vänder sig till dig som aldrig dansat tango och till dig som vill repetera grunderna.

 
Den kommer att vara på lördag och söndag förmiddag, båda dagarna kl 10.00-12.15 (2 timmar med en kvarts paus). Dessutom ingår uppföljning under de fyra följande onsdagarna kl 18.00-18.50, samt inträde till en kvällsmilonga på lördagkvällen.

 
Malin Backström från Stockholm är instruktör på helgen. Uppföljningen görs under ledning av en lokal instruktör i anslutning till våra vanliga danskvällar.

 
Priset för alltsammans är 500:- per person plus medlemsavgift 100:-. Du behöver anmäla dig tillsammans med en partner (samma eller annat kön) för att vara säker att få plats. Du kan även anmäla dig utan partner, då försöker vi para ihop singelanmälda.

 
Allting sker på Gjuteriet, Verkstadsgatan 1, Karlstad.

 
Anmälan till info@tangosol.se. Betalning före kursstart.

 

Medlemskap och andra inbetalningar

Hur man blir medlem? Jo betala in 100 kronor helst på Swish 123 000 46 97 (annars BG 699-7225) och ange namn och att det gäller medlemsavgift. Om du är ny medlem så mejla också namn, telefonnummer och mejladress till info@tangosol.se.

 
Föreningen Tango Sol lagrar medlemmarnas namn, e-postadress, telefon- och personnummer – för att kunna informera om aktiviteter, registrera deltagande och rapportera in till Studiefrämjandet.

 
Om du blir medlem eller förnyar medlemskapet så godkänner du i och med det att vi lagrar dessa uppgifter.

 
Medlemmar får veckobrev via mejl. Annars hittar du information om våra arrangemang här på www.tangosol.se, på thetangoportal.com, och via facebookgruppen Tango Sol.

 
Kurser, terminspass och annat betalar du till samma swishnummer (eller bankgiro, om du inte har swish). Ange namn och vad inbetalningen gäller.

 


Tango Sols T-shirt Finns med ryggtryck på elastiskt linne
(120 kr) och på vanlig löst sittande t-shirt (100 kr).