Tango i Karlstad

Intresserad av att börja med tango?

Är du nyfiken på argentinsk tango så kom gärna till Vinden högst upp på Gjuteriet (Verkstadsgatan 1) en onsdagkväll och prata med oss och testa att ta några steg.

 
Nästa grundkurs blir helgen 14-16 februari. Information kommer när det börjar närma sig.

 

Praktika onsdag den 16 oktober

Välkomna till onsdagspraktika på Vinden den 16 oktober kl 18.30. Vi inleder som vanligt med en halvtimmes dans efter spellista. Vid instruktionstiden, alltså runt kl 19, planerar vi att följa upp något av innehållet från Jessicas didaktikworkshopar vid senaste kurshelgen – främst innehåll som handlar om att ge och ta emot feedback i relation till vår danspartner. Vi hoppas på ett givande samtal kring ämnet – och att den som vill får möjlighet att prova på att både ge och ta emot feedback under resten av danskvällen. Karin håller i samtalet och räknar med inspel från alla intresserade. Efter erfarenhetsutbytet dansar vi vidare fram till kl 21.

 
Priset för praktikan är 30 kr via swish på plats eller betalt terminspass. Mycket välkomna till onsdagens praktika! Som vanligt är lokalen bokad för Tango Sols räkning från kl 17.30 för dans i egen regi.

 

Söndagskurs den 20 oktober – anmäl dig nu!

På söndag den 20 oktober leder Ulla och Kennet två workshopar på Vinden för Tango Sols medlemmar.
WS 1, 14-15.30 : Rytmisering och dubbeltempo i tango och milonga.
WS 2, 16-17.30: Korsat system, förning till detta på ett lugnt sätt.

 
Workshoparna är kostnadsfria för medlemmar i Tango Sol, men anmälan krävs. Anmäl dig på info@tangosol.se senast den 16 oktober. Mycket välkomna till detta extratillfälle på Vinden!

 
I nuläget är det för få anmälda för att workshoparna ska kunna ges. Så anmäl dig nu direkt så vi säkert vet att de blir av!

 

Fler datum i höst

Förutom de vanliga onsdagsdanserna har vi:

 
23-24 november: Kurshelg med Hany och Bryndis

 
14 december: Julmilonga

 

Medlemskap och andra inbetalningar

Hur man blir medlem? Jo betala in 100 kronor helst på Swish 123 000 46 97 (annars BG 699-7225) och ange namn och att det gäller medlemsavgift. Om du är ny medlem så mejla också namn, telefonnummer och mejladress till info@tangosol.se.

 
Föreningen Tango Sol lagrar medlemmarnas namn, e-postadress, telefon- och personnummer – för att kunna informera om aktiviteter, registrera deltagande och rapportera in till Studiefrämjandet.

 
Om du blir medlem eller förnyar medlemskapet så godkänner du i och med det att vi lagrar dessa uppgifter. Om du redan är medlem och har invändningar mot att vi lagrar dina uppgifter så kontakta styrelsen via info@tangosol.se.

 
Medlemmar får veckobrev via mejl. Annars hittar du information om våra arrangemang här på www.tangosol.se, på thetangoportal.com, och via facebookgruppen Tango Sol.

 
Kurser, terminspass och annat betalar du till samma swishnummer (eller bankgiro, om du inte har swish). Ange namn och vad inbetalningen gäller.

 


Tango Sols T-shirt Finns med ryggtryck på elastiskt linne
(120 kr) och på vanlig löst sittande t-shirt (100 kr).