Tango i Karlstad

 

Tango i sommar

Nu är det sommaruppehåll för våra officiella praktikor och -kurser - men det betyder inte att det inte blir tillfällen till tango. Håll utkik i facebookgruppen "Tango Sol" – den som har ett inspel om en tangoaktivitet som är relevant för Tango Solare uppmanas att lägga ut information där.

Vissa veckor kan det ges möjlighet till tango på Vinden på onsdagskvällarna – beroende på om lokalen är ledig och om det finns någon som tar ansvar för aktiviteten. Det annonseras i så fall på Facebook.

Höstterminen startar onsdagen den 17 augusti. Steg 3-kursen startar onsdagen den 7 september – och kommer att följas av en steg 4-kurs senare under terminen.

Som alla vet kan dansbanan på Sandgrundsudden inte bokas en viss tid. Men vi kan försöka lite varligt att ”muta in” en tid. Efter samråd med dansföreningen Sun City Swing kom vi fram till att vi försöker göra tiden kl 16-18 på söndagseftermiddagar till tangotid. Det betyder att den tangosugne med fördel på Facebook kan föreslå just denna tid för tangodans på dansbanan. Observera att vi inte på något sätt har företräde framför någon annan som råkar komma dit vid ”vår” tid. Är dansbanan upptagen när vi kommer dit så är den.

I Örebro blir det sommartango på måndagar med start den 27 juni (se Tango Rio Negro).

Medlemskap och andra inbetalningar

Hur man blir medlem? Jo betala in 100 kronor helst på Swish 123 000 46 97 (annars BG 699-7225) och ange namn och att det gäller medlemsavgift. Om du är ny medlem så mejla också namn, telefonnummer och mejladress till info@tangosol.se.

Föreningen Tango Sol lagrar medlemmarnas namn, e-postadress, telefon- och personnummer – för att kunna informera om aktiviteter, registrera deltagande och rapportera in till Studiefrämjandet.

Om du blir medlem eller förnyar medlemskapet så godkänner du i och med det att vi lagrar dessa uppgifter.

Medlemmar får veckobrev via mejl. Annars hittar du information om våra arrangemang här på www.tangosol.se och via facebookgruppen Tango Sol.

Kurser, terminspass och annat betalar du till samma swishnummer (eller bankgiro, om du inte har swish). Ange namn och vad inbetalningen gäller. För kurser, fester mm räcker det inte att bara betala, utan du måste också också göra en anmälan på det sätt som står på inbjudan.

 

Tango i Arvika

 

Säkraste sättet att få aktuell information om tangoaktiviteter i Arvika är att anmäla sig till en sändlista. Mejla till tangoarvika@gmail.com om du vill komma med på den.