Tango i Karlstad

 

Kurshelg fredag 30/9 - lördag 1/10

Det blir en helgkurs fredag den 30 september och lördag den 1 oktober med Jessica och Jakob som lärare. Det blir ett spännande innehåll som vänder sig till dem som dansat tango ett tag. På fredagen blir det en workshop i följarteknik och under lördagen bjuds det på tre workshoppar med fokus på dynamisk omfamning, calesita och ”valsens flow och poesi”. På lördagskvällen blir det en avslutande milonga, öppen för alla danssugna, med Jessica som DJ. Vänta med att betala avgiften tills du har fått en bekräftelse på att du har en kursplats. Välkommen med din anmälan!

Inbjudan finns här ->>>

Ingen söndagspraktika 2/10

Inställd denna söndag eftersom vi haft workshops samma helg

Kurs och praktika onsdag 5/10

kl 17.30 – 19.00 steg 3-kurs med Jessica och Jakob
kl 19.10 – 21.15 praktika

Alla kursdeltagare är välkomna att stanna kvar på praktikan utan att betala avgift – för övriga kostar det 30 kr per gång (om du inte köpt terminspass, se nedan).

Terminspass kostar 300:- och betalas helst via swish (se nedan). Det gäller för samtliga onsdags- och söndagspraktikor och minimilongor under höstterminen 2022. Det gäller från den dag du betalar det. Utan terminspass betalar du 30 kr per kväll.

Medlemskap och andra inbetalningar

Hur man blir medlem? Jo betala in 100 kronor helst på Swish 123 000 46 97 (annars BG 699-7225) och ange namn och att det gäller medlemsavgift. Om du är ny medlem så mejla också namn, telefonnummer och mejladress till info@tangosol.se.

Föreningen Tango Sol lagrar medlemmarnas namn, e-postadress, telefon- och personnummer – för att kunna informera om aktiviteter, registrera deltagande och rapportera in till Studiefrämjandet.

Om du blir medlem eller förnyar medlemskapet så godkänner du i och med det att vi lagrar dessa uppgifter.

Medlemmar får veckobrev via mejl. Annars hittar du information om våra arrangemang här på www.tangosol.se och via facebookgruppen Tango Sol.

Kurser, terminspass och annat betalar du till samma swishnummer (eller bankgiro, om du inte har swish). Ange namn och vad inbetalningen gäller. För kurser, fester mm räcker det inte att bara betala, utan du måste också också göra en anmälan på det sätt som står på inbjudan.

 

Tango i Arvika

 

Säkraste sättet att få aktuell information om tangoaktiviteter i Arvika är att anmäla sig till en sändlista. Mejla till tangoarvika@gmail.com om du vill komma med på den.