Tango i Karlstad

 

Onsdagen den 29 november - Chacarera-workshop och minimilonga

Kl 17.30-19 kommer Jessica & Jakob Naeser Skov från Yestango och lär oss en härlig Argentinsk folkdans, CHACARERA! Vi kommer att dansa en Chacarera på Julmilongan så denna WORKSHOP rekommenderas varmt alla! KOSTAR INGET EXTRA. Klicka på länken för att se hur man dansar Chacarera.

Efter workshopen har vi minimilonga.

Kostnad 30:- för minimilongan eller terminspass (300:- för hela terminens onsdagar). Betalas till Swish 123 000 46 97

Julmilonga lördag 9 december

Inbjudan hittar du här->>> Anmälan senast lördag 2 december.

Medlemskap och andra inbetalningar

Hur man blir medlem? Jo betala in 100 kronor helst på Swish 123 000 46 97 (annars BG 699-7225) och ange namn och att det gäller medlemsavgift. Om du är ny medlem så mejla också namn, telefonnummer och mejladress till info@tangosol.se.

Föreningen Tango Sol lagrar medlemmarnas namn, e-postadress, telefon- och personnummer – för att kunna informera om aktiviteter, registrera deltagande och rapportera in till Studiefrämjandet.

Om du blir medlem eller förnyar medlemskapet så godkänner du i och med det att vi lagrar dessa uppgifter.

Medlemmar får medlemsbrev via mejl. Annars hittar du information om våra arrangemang här på www.tangosol.se och via facebookgruppen Tango Sol.

Kurser, terminspass och annat betalar du till samma swishnummer (eller bankgiro, om du inte har swish). Ange namn och vad inbetalningen gäller. För kurser, fester mm räcker det inte att bara betala, utan du måste också också göra en anmälan på det sätt som står på inbjudan.

 

Tango i Arvika

 

Säkraste sättet att få aktuell information om tangoaktiviteter i Arvika är att anmäla sig till en sändlista. Mejla till tangoarvika@gmail.com om du vill komma med på den.